Ratkaisut

Haluatko parantaa palveluasi? Haluatko siirtyä perinteisestä toiminnasta digiaikaan, mutta et vielä tiedä mistä aloittaa? Haluatko mahdollistaa nopeammat toimintaprosessit, tyytyväisemmät asiakkaat ja henkilökuntasi työnilon? Mitäpä, jos keskittyisit ydintoimintaasi ja antaisit TAiKAn huolehtia lopuista? Tiimityöalusta mahdollistaa tiimien tehokkuuden lisäämisen ja asiantuntijuuden jakamisen. Ja digitaaliseen asiakaspalveluun siirtyminen on nyt vaivattomampaa kuin koskaan!

 

JOKAINEN MENESTYJÄ TARVITSEE TAiKAA, VALITSE SINULLE SOPIVIN RATKAISU!

Asiakaspalvelu 3.0

Mobiilivaihde & Puhe- ja viestintäpalvelut

Tiimityöalusta

 

TAiKA ei korvaa ihmistä asiakaspalvelussa, päinvastoin: TAiKA mahdollistaa, että ihminen ratkaisee ongelmatilanteita aiempaa nopeammin. Ei enää päivittämätöntä asiakashistoriaa tai turhauttavaa tiedonhakua, anteeksipyyntöjä kadonneista yhteydenotto- ja tukipyynnöistä tai pitkiltä tuntuvia jonotusaikoja. TAiKA toimii oman CRM-järjestelmäsi kanssa ja liittää tiedonmurusia yhteen olipa kyse puhelinpalvelusta, sähköpostista, verkkosivujesi kautta lähetetyistä viesteistä, chatistä tai sosiaalisen median kanavista. Parasta kaikesta, se järjestää datan itse määrittelemiesi prioriteettien mukaan kiireellisyysjärjestykseen.

Miten tämä kaikki onnistuu, on TAiKA-tekniikkaa, josta me huolehdimme puolestasi. TAiKA hyödyntää Internetiä ja matkapuhelinverkkoa, joten haluamasi palvelut ovat käytössäsi päätelaitteesta ja paikasta riippumatta.

 

Ota yhteyttä