Referenssejä

TAiKA -palvelu perustuu markkinajohtaja Mitelin pilvipalvelu-teknologiaan, jolla on jo yli 3 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti ja jonka käyttäjämäärä kasvaa koko ajan selkeästi kilpailijoita nopeammin. Tällä hetkellä palvelemme yli 80:tä asiakasta Suomessa, mm.

 

Varainhoidon ammattilaisille TAiKA-palvelu

Etsimme lähtökohtaisesti operaattoririippumatonta pilvipalvelua, joka mahdollistaa softa- ja mobiilipäätelaitteiden käytön. TAiKA tarjosi meille tällaisen vaihtoehdon, toteaa Finlandia Groupin IT-päällikkö Jussi Villanen.

Lue lisää

Liiketoimintana kriittisen infrastruktuurin toiminnan varmistaminen

’’Geomatikk panostaa kommunikaation kehittämiseen kaivuuyrittäjien ja rakennusliikkeiden kanssa’’, valottaa CEO Jukka Rouhe yrityksen tavoitteita.

Lue lisää

Palveluprosessien hallinnan ammattilaiset valitsivat TAiKA-palvelun

Asiakastyytyväisyys on meille tärkein menestystekijä, jonka varmistamisessa myös käyttämillämme viestintätyökaluilla on oleellinen merkitys, toteaa Nomis Oy:n liiketoimintajohtaja Ari Simberg.

Lue lisää

Kumppanit

Taika Company tarjoaa monipuolisia palveluita asiakkailleen yhteistyökumppaniensa kanssa. Kumppaniverkostomme koostuu strategisista ja palvelua tuottavista yhteistyökumppaneista. Teemme yhteistyötä myös usean operaattorin kanssa.

Yhteistyökumppaneiden valinnassa noudatamme arvojamme ja tavoitteitamme. Arvostamme pitkäaikaisia kumppanuuksia, jolloin voimme määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti kehittää yhteistyötä ja palvelua.

Asiakkaamme hyötyvät monin tavoin erinomaisesta kumppaniverkostostamme. Pyrimme yhdessä aina parhaaseen palveluun.

 

Integral Oy

Taika Company tekee jälleenmyynti-yhteistyötä Integral Oy:n kanssa. Integral toimittaa myös kehitys- ja ylläpitopalveluita TAiKA -asiakkailleen.

Lue lisää

Soluto Oy

Taika Company tekee jälleenmyynti-yhteistyötä Soluto Oy:n kanssa. Soluto toimittaa myös kehitys- ja ylläpitopalveluita TAiKA -asiakkailleen.

Lue lisää

Ålcom Ab

Taika Company tekee jälleenmyynti-yhteistyötä Ålcom Ab:n kanssa. Ålcom on mobiili- sekä laajakaista-operaattori ja toimittaa myös kehitys- ja ylläpitopalveluita TAiKA -asiakkailleen.

Esecom Oy:n tekninen tuki ja ylläpitopalvelut varmistavat palvelumme käyttövarmuuden

Esecom on operaattoreista riippumaton yritysten puhe- ja asiakaspalvelukeskusratkaisuihin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio, jonka pääliiketoimintaa ovat palvelut.

Kumppanimme Mitel on markkinajohtaja

Kumppanimme Mitel Networks Corporation on maailman nopeimmin kasvava yritysviestinnän pilvipalvelujen tarjoaja. Mitel-pilviratkaisuja hyödyntää jo yli 3 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa. Markkinajohtajaan on turvallista luottaa.

Ota yhteyttä