Taika Company Oy

Taika Company on suomalainen start-up yritys, jonka taustalla on yli 200 vuotta kokemusta ja osaamista yritysten puhe-, viestintä- ja asiakaspalveluratkaisuista, digitaalisista palveluista ja transformaatiosta, liiketoiminnan johtamisesta, ohjelmisto- ja tuotekehityksestä, pilviteknologioista, ICT-projektien johdosta ja menestyksekkäästä läpiviennistä, arkkitehtuuri- ja integraatioratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta, tuotehallinnasta, kansainvälisestä myynnistä, globaaleista hankintatoiminnoista, laki- ja konsulttipalveluista sekä kumppani- ja alihankkijayhteistyöstä. Johtava Mitel MiCloud -alustaratkaisu sekä yhtiökumppani Esecom Oy:n tekninen tuki ja ylläpitopalvelut varmistavat palvelumme käyttövarmuuden.

Taika Company toimittaa skaalautuvia yritysviestinnän pilvipalveluita ja auttaa asiakkaitaan muuntamaan perinteiset tavat työskennellä digitaaliseksi toiminnaksi, jossa ihminen keskittyy asiantuntijatyöhön ja vuorovaikutukseen, kun taas alustamme huolehtii datan järjestämisestä ja säilyttämisestä. Palveluidemme mahdollistama reaaliaikainen yritysviestintä muuttaa merkittävästi tapaa työskennellä ja tuottaa suoraa kilpailuetua käyttäjilleen. Liiketoimintamme perustuu asiantuntemuksen ja pilvipalveluiden tarjoamiseen sekä jatkuvaan ketterään tuotekehitykseen. Kumppaniverkostomme koostuu strategisista ja palvelua tuottavista yhteistyökumppaneista.

Kumppanimme Mitel Networks Corporation on maailman nopeimmin kasvava yritysviestinnän pilvipalvelujen tarjoaja. Mitel-pilviratkaisuja hyödyntää jo yli 3 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa. Markkinajohtajaan on turvallista luottaa. Frost & Sullivan palkitsivat Mitelin alustaratkaisut pilvipalveluihin kansainvälisesti merkittävällä innovaatiopalkinnolla elokuussa 2016. Palkinnon perusteina oli yhtiön merkittävä kasvu, palvelujen skaalautuvuus erikokoisiin tarpeisiin ja reaaliaikaisen tiimityön mahdollistaminen. Lue lisää palkinnosta Globe Newswiren artikkelista.

 

Privacy Policy

 

Ota yhteyttä